"Vox Lux", din 12 iulie in cinematografele romanesti


Un nou film in cinematografele romanesti, din 12 iulie. Filmul "Vox Lux", cu Natalie Portman si Jude Law in distributie, va rula in cinematografele romanesti. "Vox Lux" va putea fi urmarit in Bucuresti, Iasi, Suceava, Bacau, Galati, Timisoara, Craiova, Cluj-Napoca, Brasov, Lugoj, Pitesti, Deva, Hunedoara, Targu Mures, Slobozia, Targu Jiu, Sfantu Gheorghe si Alba Iulia. 

Pelicula spune povestea lui Celeste care are 13 ani. In urma unei tragedii petrecute in 1999 la scoala ei, adolescenta isi omagiaza colegii cantand la slujba de inmormantare. De aici incepe tranformarea ei intr-un star pop cu ajutorul surorii sale care compune (Stacy Martin) si a managerului ei (Jude Law). Evolutia lui Celeste catre faima si pierderea inocentei coincid cu un atac terorist asupra natiunii, ceea ce o ridica pe tanara cantareata la un nou grad de celebritate: simbol american si superstar global.

La maturitate, Celeste se afla la mijlocul turneului pentru promovarea celui de-al saselea album al sau, intitulat „Vox Lux”. De aici poti descoperi tu adevaratul miez al actiunii si finalul neasteptat. 

sursa foto: original-cin.ca

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*