Un bine ”2 în 1”: lasă-­te de fumat și susține o cauză caritabilă!

Galantom.ro, cu sprijinul Centrului de Consiliere pentru Renunțarea la Fumat din cadrul Institutului de Pneumologie „Marius Nasta”, lansează campania “30 Day Smoke Free Challenge”. Radio3Net este unul dintre sustinatorii campaniei.


Adevărată provocare, “30 Day Smoke Free Challenge” le propune fumătorilor o motivație puternică pentru a renunța la fumat: susținerea unei cauze caritabile. Campania îmbină renunțarea la fumat cu ideea de fundraising individual voluntar, urmărind atât reducerea numărului de persoane care fumează în România, cât și creșterea nivelului de implicare socială a indivizilor și susținerea proiectelor organizațiilor nonprofit cu impact în comunitate.

Cum funcționează?

Fumătorii sunt invitați să renunțe la fumat timp de cel puțin 30 de zile pentru a susține o cauză caritabilă. Oricine dorește să accepte provocarea își alege o cauză caritabilă pe care vrea să o susțină și își face o pagină individuală de fundraiser pe platforma de fundraising online Galantom.ro. Pagina de fundraising este personalizată cu o galerie foto, descrierea motivației fundraiserului și este legată de un modul de donații online pentru cauza pe care o susține. Astfel, cel care participă la campanie donează pe pagina sa, zilnic sau la sfârșitul celor 30 de zile, banii pe care i-­ar fi cheltuit pe țigări. De asemenea, acesta promovează online și offline demersul său și îi încurajează pe cei din cercul lui social să susțină cu donații, la rândul lor, cauza caritabilă aleasă și efortul său.

Donațiile se fac simplu, rapid și în deplină siguranță prin plata online cu cardul direct pe pagina de fundraising de pe Galantom.ro.

De ce să fii parte din campania “30 Day Smoke Free Challenge”

Toți fumătorii știu deja pe dinafară motivele pentru care fumatul este rău pentru organismul lor, dar și beneficiile pe care le au dacă se vor opri. Galantom.ro le oferă un motiv suplimentar, mai puternic poate decât toate celelalte: lăsându-­se de fumat, vor ajuta și o cauză caritabilă în care cred, aducând o contribuție valoroasă la schimbarea în bine a comunității în care trăiesc.

Dacă la finalul celor 30 de zile vor continua să nu mai fumeze, vor avea de 5 ori mai multe șanse decât înainte să renunțe definitiv. Dacă nu doresc să continue, cel puțin au avut o cură de “fum­detox” și le-­au arătat tuturor că, dacă vor să se oprească, o pot face.

Mai multe detalii pe site­ul dedicat campaniei: http://Galantom.ro/SmokeFreeChallenge/

Madalina Ion

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*