Tinerii antreprenori romani, speranta Romaniei

Florin Tircea, programatorul viitorului.


Este miercuri, ziua noastra in care ne infruptam cu povestile unor antreprenori care dau sens Romaniei. 

Astazi ii vom afla povestea lui Florin Tircea, un tanar programator, in varsta de 22 de ani. 

Florin provine dintr-un sat din Ialomita, Bordusani. Tanarul programator este un om cu viziune, cu un vis maret si cu un scop. De mic a visat sa dezvolte acest domeniu, a lucrat intens de la varsta de 14 ani si nu s-a lasat influentat de vreun factor menit sa-i darame visul. 

Florin a stiut ca isi va vedea visul cu ochii si ca va ajuta oameni sa intre in mediul online si sa-si dezvolte afacerile acolo, mai usor, mai rapid si mai accesibil. Visul maret a devenit realitate, iar acum acest vis se dezvolta in fiecare zi.

Proiectul agentiei de solutii web & marketing online Global Advertising a luat nastere in momentul in care a simtit ca a atins pragul plafonarii. Acesta a vrut sa depaseasca ceea ce numeste “bariera terorii”. 

Un seminar sustinut de un mentor, dar si dorinta de a iesi din zona de confort au fost factorii declansatori ai deciziei de a trece de la angajat la antreprenor.  

Inainte de a deveni antreprenor, Florin a activat ca programator intr-o agentie de publicitate si inca de la inceput a analizat fiecare activitate, tragea concluzii si isi proiecta propriul concept, un concept total diferit, o abordare total diferita in advertising.

Tanarul punea inca de pe atunci accent pe relatia de familie, comunitate intre angajat si angajator si relatia de prietenie intre prestator si beneficiar. 

Global Advertising, proiectul pe care l-a dezvoltat o lunga perioada de timp, s-a materializat in momentul in care, un prieten, un mentor si om de suflet i-a propus sa puna impreuna bazele acestei agentii. Din acel moment cei doi muncesc in fiecare zi pentru a deveni cei mai buni.

Florin, impreuna cu al sau partener, duce visul antreprenorilor mai aproape de realitate. In fiecare zi ghideaza afaceri pe drumul catre succes, dezvolta concepte noi in sfera online-ului constantean si national, dezvolta site-uri, platforme si strategii de marketing pentru a transforma afacerile clientilor lor in generatoare de clienti. 

Cei doi se dedica total, au acelasi vis, sunt o echipa tanara si entuziasta, zambesc si lucreaza intr-un mediu relaxat. Nu o numesc munca, o numesc pasiune. 

Global Advertising este o agentie de marketing independenta ce are ca scop oferirea de valoare clientilor prin tehnologia si conceptele dezvoltate in fiecare zi de oameni devotati. 

Florin colaboreaza cu antreprenori din diferite domenii de activitate, precum domeniul hotelier, horeca sau fashion.

"Inca de la inceput, echipa Global Advertising a cunoscut o ascensiune imbucuratoare. Desigur, au fost momente de neincredere din partea unor clienti deoarece portofoliul nostru nu era foarte elaborat. Dar am demonstrat de fiecare daca ca oferim calitate si incredere. Momentan, ne mandrim ca avem in portofoliu nume Importante din diferite domenii. Tindem ca pe 2018 sa acaparam spatiul constantean, ca mai apoi sa ne extindem la nivel national. Online-ul este inca in stadiul incipient, ceea ce ne bucura", ne marturiseste Florin. 

Pentru a se promova, Florin, impreuna cu echipa sa, exploateaza fiecare platforma de social media, Facebook, Google, Intagram & Tweeter. Pe langa acest lucru, realizeaza campanii de email marketing personalizate & targetate pe domenii de activitate. 

Marea majoritate a clientilor Global Advertising sunt antreprenori, dar mai mult de atat sunt oameni, oameni care au inteles importanta online-ului in afacerile lor, oameni care de la prima intalnire au inteles ca relatia echipei Global Advertising cu ei va fi una de incredere si prietenie. 

"Am avut parte, bineinteles, de oameni dificili dar ne-am mulat pe fiecare tip de personalitate si am incercat sa transmitem acelasi mesaj pe care-l transmitem celor receptivi. Tratam fiecare client cu atentie si nu ne vom dezice vreodata de la acest lucru", ne impartaseste Florin. 

Pus sa dea un sfat celor care vor sa isi dezvolte un business, dar au temeri, Florin a marturisit ca tot ce trebuie sa faca este sa viseze “nesimtit”, pana la stele si dincolo de ele si sa-si urmeze chemarea. 

"Sa nu lase pe nimeni si nimic sa le distruga acest vis. Munca, perseverenta si seriozitatea sunt puncte cheie in dobandirea succesului. In orice domeniu de activitate, poti deveni oricand cel mai bun daca tintesti cat mai sus si cauti mereu sa vi cu ceva nou, unic in aria ta, ceva ce tu faci si altii nu fac", a mai spus Florin. 

Astfel, este suficient sa vrei, sa faci si sa te bucuri de rezultat. 

Pana miercurea viitoare, bucurati-va de visele voastre!

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*