"Targul de Sfanta Maria", la Muzeul National al Satului ''Dimitrie Gusti''


Vizitatorii Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti" pot intalni, in acest weekend, mesteri populari, colectionari si artisti plastici si pot realiza obiecte in cadrul atelierelor de modelaj in lut in cadrul Targului de Sfanta Maria. 

De asemenea, sambata si duminica, de la ora 11:00, cei care vor trece pragul Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti" vor putea urmari si musicalul "Insir'te margarite", de Roman Vlad, in regia lui Dan Tudor, scenografia Vioricai Petrovici, adaptare Ivona Cristescu, dupa celebra feerie a scriitorului Victor Eftimiu, spectacol pentru copii oferit de Teatrul Muzical Ambasadorii, ce desfasoara primul parteneriat cu Muzeul National al Satului ,,Dimitrie Gusti", in cadrul programului SAMER (Stagiunea Artistica Muzicala Estivala a Romaniei). 

Pretul unui bilet de intrare este 15 lei pentru un adult, 8 lei pentru un pensionar, 4 lei pentru un elev sau student, iar la atelierele de creatie - 20 lei pentru participant. Inscrierile la ateliere pot fi facute online, la programe.culturale@muzeul-satului.ro.

 


(sursa foto: sibiuindependent.ro)

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*