"Spencer", despre Printesa inimilor

Producatorii vor sa il lanseze in aceasta toamna


Viata Dianei Spencer, fosta sotie a mostenitorului tronului Marii Britanii, Printul Charles, continua sa reprezinte o fascinatie atat pentru publicul larg, cat si pentru cineasti. Iar pentru ca in 2022 se implinesc 25 de ani de la tragicul accident de masina din capitala Frantei in care si-a pierdut viata "Printesa inimilor", au fost accelerate filmarile la  lungmetrajul "Spencer” al lui Pablo Larrain, intentia producatorilor fiind de a-l lansa in aceasta toamna.

Filmarile au inceput in Germania, in luna ianuarie, iar acum se muta in Marea Britanie, iar din distributie fac parte Kristen Stewart in rolul Dianei si Jack Fathing, in rolul printului Charles. 

Si "Spencer" exploreaza deteriorarea relatiei dintre cei doi soti si ruptura, tinuta cat mai mult posibil departe de cunostinta publicului, pentru a se proteja imaginea Casei Regale britanice. Inca din timpul vietii, Diana a facut confesiuni intime dramatice, dublate de marturii ale personalului apropiat de la resedinta cuplului, din care s-a aflat despre gravitatea problemelor conjugale, dar si despre lupta printesei cu afectiuni psihice si despre singuratatea, depresia si presiunile la care a fost supusa, precum si despre infidelitatile din mariajul care, in exterior, trebuia sa fie un exemplu de soliditate.

Scris de Steve Knight, creatorul  serialului-fenomen Netflix "Peaky Blinders”, filmul se axeaza pe un weekend din viata printesei Diana, cand aceasta a petrecut vacanta de Craciun cu familia regala pe proprietatea de la Sandringham, in Norfolk, si a luat decizia sa renunte la casatoria cu printul Charles.

De la moartea printesei Diana, mai multe ecranizari privind viata ei au reprezentat o provocare, dar si o rampa de ascensiune profesionala pentru cateva actrite: Naomi Watts, Serena Scott Thomas, Lesley Harcourt, Julie Cox, Amy Secombe sau Emma Corrin in serialul Netflix "The Crown", enumera Page 6 a "New York Post".

(Sursa foto: Metro)

 

 

 

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*