"Satan Shoes", by Lil Nas X

1.018 dolari ca sa te incalti ca dracu'


1.018 dolari, atat costa o pereche de pantofi sport "Satan" creati de rapperul Lil Nas X, cifra facand trimitere la un pasaj din Biblie, Luca 10:18, care spune: ''L-am vazut pe Satana cazand ca un fulger din ceruri”.

Incaltarile se straduiesc sa atraga atentia prin fiecare detaliu - vizibil sau ca poveste insotitoare. Negru cu rosu, pantofii au desenata o pentagrama pe interiorul talpii, mai au o pentagrama din bronz prinsa de siret, o cruce inversata pe limba si contin o picatura de sange uman. Modelul a rezultat prin modificarea celebrilor Nike Air Max 97 de colectivul de arta MSCHF din New York. Seria de pantofi sport a fost lansata intr-o editie limitata, de 666 de perechi. Talpa cu bule de aer a fiecarui pantof contine 60 de ml de cerneala rosie si „o picatura” de sange uman, potrivit MSCHF, care spune ca sangele ar proveni "de la membrii colectivului de creatie".

Imediat, producatorul Nike a sarit ca ars: ''Nu avem o relatie cu Lil Nas sau MSCHF. Nu am proiectat sau lansat acesti pantofi si nu ii sustinem”.

Cei de la MSCHF sunt cunoscuti pentru proiectele lor controversate. In 2019, ei au lansat editia limitata "Jesus Shoes” – realizati tot prin transformare Nike Air Max 97, care aveau un crucifix de otel si "apa sfintita” din raul Iordan.

(Sursa foto: Dezeen)

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*