"Pumnii mei minte nu are"

Floyd Mayweather petrece in stil mare


Boxerul Floyd Mayweather nu mai are activitate competitionala, dar sta exagerat de bine cu viata sociala. Baiatul rau al boxului american sfideaza din nou regulile si ajunge pe prima pagina a ziarelor pentru cea mai recenta isprava: in week-end a dus-o din petrecere in petrecere, ca in vremurile bune, ignorand restrictiile dictate de pandemie in SUA.

Imbracat in echipamentul echipei NBA Chicago Bulls, fara masca de protectie si socializand indeaproape cu numeroase persoane, Mayweather a participat la o petrecere in piscina in Arizona, unde a dansat dezlantuit intr-o multime de oameni, la fel de hotarati ca si el sa nu tina seama de distantarea sociala. Mandru de el, pugilistul a postat o filmare de la petrecere, cu un moment coregrafic avandu-l in prim-plan, dar confruntat cu valul de critici venite de la cei care-l urmaresc pe Instagram, a sters-o la scurta vreme.

Ca si cand nu era destul, dupa petrecere, pugilistul a mers si intr-un club de noapte. Nici aici nu a avut probleme sa iasa in evidenta, desi clubul era plin - inutil de precizat, nimeni nu purta masca, iar inghesuiala era la ea acasa, ca si cand nici nu ar exista acest virus care a pus o planeta intreaga intre paranteze.

Sa ne reamintim, Floyd Mayweather nu a luat deloc in serios perioada de carantina sau regulile sanitare - in luna martie, si-a luat prietenii si au dat o tura cu bicicletele, apoi s-a scuzat, dar in mod clar n-a fost sincer, pentru ca la doar o saptamana dupa aceea, plictisit de stat acasa, a reunit iar grupul si au facut o plimbare cu avionul lui privat.

Cam pe cand se retragea si Mayweather de la distractie, autoritatile statului Arizona anuntau inca 300 de noi imbolnaviri de COVID-19 si 800 de decese, bilantul zilei.

(Sursa foto: CAPosts.com)

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*