NAVI la Radio3Net!

Sala de repetitii si show-ul de calitate


Cum arata un artist? Iti spun eu! E sensibil, talentat, muncitor si pune suflet in tot ceea ce face pentru ca mesajul sa ajunga asa cum trebuie la public.

Navi cu siguranta are toate aceste calitati si a demonstrat acest lucru sambata, 10 octombrie, la “Sala de Repetitii”. Si pentru ca e un om pozitiv are alaturi oameni la fel de talentati cum ar fi producatorul sau, NMC si band-ul ei, Mihai Munteanu (chitara), Mihail Doman (bass) si Marian Bolea (percutie). Navi a cantat in mare parte piese originale, dar si cateva cover-uri “la care tin foarte mult si pe care le-am refacut dupa sufletul meu”.

Artista are o cariera completa si complexa, facand parte din multe proiecte care au ajutat-o sa evolueze pe plan muzical. Daca nu stiai, Navi a fost co-autoarea versurilor pentru piesa “Change” de la Hotel FM care a reprezentat Romania la Eurovision in 2011. De asemenea, este prima artista din lume care a inclus Shibari (Bondage japonez) în show-urile sale, ca o componenta acrobatica si coregrafica. Mai pe romaneste, canta atarnata de niste sfori! Poti sa o vezi si tu “on air” la show-rile sale denumite “Accoustic is the new black”. 

Am vorbit si au cantat timp de o ora si poti sa vezi si tu cum a fost, pe site-ul nostru la sectiunea “video”. Pana atunci iti las aici un teaser:

Daca ti-a placut, poti fi la curent cu activitatea lui Navi pe www.navisongs.com  si pe facebook: Navi.

Sambata, 17 octombrie, la “Sala de repetitii” vine Max Dragomir asa ca, fetelor, stay tuned!

Carmen Tirsanoaga

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*