Micile Vedete revin cu „Tradarea” si „Hamsterul”


Joi, 30 martie 2017, Scoala de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete" a lansat cel mai recent film educativ pentru copii, „Tradarea”, si in premiera, prima piesa de teatru-tv pentru copii, „Hamsterul”. Evenimentul a avut loc la Cinematograful Movieplex, din Plaza Romania, unde pe covorul rosu au pasit „micile vedete” impreuna cu membrii familiei lor si ne-am bucurat sa ne aflam si noi alaturi de ei.

In „Hamsterul”, elevii unei scoli trebuie sa duca la capat un proiect, insa reusesc sa transforme totul intr-o adevarata incurcatura, din care bineinteles, reusesc sa scape prin istetimea lor. „Tradarea” reprezinta un advarat mini-thriller, presarat cu intrigi si fenomene paranormale, ce i-a captivat chiar si pe cei mai invarsta dintre spectatori. Nu dezvaluim prea multe, asa ca daca doriti sa simtiti si dumneavoastra fiorii pe care i-au simtit personajele principale, puteti sa accesati pagina http://club.micilevedete.ro/, unde puteti viziona intreaga serie de filme! 

"Hamsterul"

 

"Tradarea"

 

Premierea Micilor Vedete

 

Micile Vedete (www.micilevedete.ro) este prima Școală de Film şi Televiziune pentru Copii din România, dedicată exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, înfiinţată în anul 2010 de către surorile Ariana şi Ema Pendiuc – regizor de film şi, respectiv, realizator de emisiuni de televiziune. În cei 6 ani de activitate, Şcoala de Film şi Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” a reuşit, împreună cu o echipă de producție tânără şi profesionistă, alături de trainerii școlii şi de cei peste 500 de copii pe care i-a instruit, să realizeze 23 de filme de scurt si mediu metraj pentru copii (cel lansat ieri este al 24-lea), majoritatea cu teme educative, care fac parte dintr-o serie mai amplă intitulată „Aventurile Micilor Vedete”.

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*