"Lord of the Dance" - Dangerous Games", doua reprezentatii la Sala Palatului


Spectacolul "Lord of the Dance" - Dangerous Games", produs de coregraful Michael Flatley, va avea doua reprezentatii pe 13 aprilie, la Sala Palatului, de la ora 17:30 si de la ora 20:30, informeaza organizatorii. 

Biletele se gasesc online pe MyTicket.ro, iabilet.ro, eventim.ro, blt.ro, startickets.ro si in magazinele Carrefour, Vodafone, Orange, Humanitas, Germanos, Carturesti, Diverta, OMV, Flanco si la Sala Palatului.

Primele 400 de bilete care vor fi cumparate de pe MyTicket.ro in perioada 19-23 martie beneficiaza de un pret special. Acestea vor fi cu 15% mai ieftine fata de pretul la care biletele vor putea fi achizitionate dupa aceasta perioada. 

Tichetele au urmatoarele categorii de pret: 170 de lei (categoria 3), 210 lei (categoria 2), 255 de lei (categoria 1) si 295 de lei (categoria VIP). 

Dupa epuizarea acestora, preturile vor fi: 200 de lei (categoria 3), 250 de lei (categoria 2), 300 lei (categoria 1) si 350 de lei (categoria VIP). 

Show-ul "Dangerous Games" a avut premiera in 2014, la London Palladium, moment in care s-au implinit 20 de ani de cand Michael Flatley a devenit faimos pe plan international. 

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*