Iubire si cultura, in volumul MUCH LOVE, de Claudia Motea


Iubire, inspiratie si cultura, toate pe paginile unei nestemate. Luni, 16 septembrie 2019, de la ora 17:00, vom descoperi impreuna aceasta piatra pretioasa a culturii, la evenimentul de lansare. Despre ce este vorba? Ei bine, despre volumul MUCH LOVE, un decalog teatral, scris de CLAUDIA MOTEA si publicat de Libris Editorial.
 
Lansarea volumului va avea loc la Centrul Cultural Mihai Eminescu, Strada Jean-Louis Calderon Nr. 39, Bucuresti, intr-o atmosfera cordiala, alaturi de personalitati reprezentative ale vietii culturale romanesti.
 
Invitatii speciali care vor lua cuvantul sunt: 
  • Dana ANGHELESCU - General Manager Libris Editorial, 
  • Alina SAVA - Manager Cambridge Center, 
  • Emilia CHEBAC - Blogger, 
  • George VLAICU - Scriitor.
 
MUCH LOVE este o carte inspirationala, ce apare datorita maiestriei artistice a actritei romano-canadiene Claudia Motea si care justifica veleitatile ei si de dramaturg, si de traducator.
 
Evenimentul va fi moderat de Rodica Subtirelu, Redactor - sef Cronica Timpului.
 
Claudia Motea este actor, regizor, dramaturg, poet, scenarist si producator. Aceasta a primit numeroase distinctii si premii nationale si internationale si a fost pre-selectata in a deveni membru al Academiei de Arte din Bruxelles. Printre distinctii amintim: Best Actress, Best Original Script, Best Production, Best Audience Award si o nominalizare Brickenden Award similar cu Premiul de Excelenta in dramaturgia canadiana - at the London Theatre Film Festival - Canada 2007. 
 
Mai multe detalii despre eveniment puteti afla de aici

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*