"Francesco", pe Discovery Channel

Pe 5 aprilie


Discovery Channel va difuza pe 5 aprilie documentarul "Francesco”, regizat de Evgheni Afineevsky, cineast nominalizat la Oscar pentru "Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom”. "Francesco" a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Roma de anul trecut.

Documentarul pune accent pe empatia de care da dovada Papa Francisc, un lider care continua sa inspire si sa dea speranta oamenilor intr-un moment extraordinar din vietile noastre. „Francesco” abordeaza subiecte precum incalzirea globala, refugiatii si imigrantii, emanciparea femeilor, abuzurile sexuale, LGBTQ, pandemia si multe altele care figureaza in stirile de zi cu zi.

Pe langa accesul fara precedent alaturi de Papa Francisc, filmul ofera mai multe detalii despre viata acestuia prin interviuri cu cei care i-au fost si ii sunt alaturi, inclusiv cu nepotul sau, Jose Ignacio Bergoglio, cu Papa Benedict al XVI-lea, precum si cu Juan Carlos Cruz, victima si activist al celor care au trecut prin abuzuri sexuale, dar si cu calugarita Norma Pimentel, care lupta pentru refugiatii din Statele Unite.

(Sursa foto: France 24)

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*