Corul Sound la Radio3Net!

Grupul Coral Sound a colindat studioul Radio3Net si a reusit sa te introduca in atmosfera de sarbatoare.


Vocile componentilor grupului, dar si discursul dirijorului Voicu Popescu despre Craciun, despre colinde, despre placerea de a canta in preajma sarbatorilor de iarna si importanta lor s-au imbinat perfect intr-o ora la „Sala de Repetitii”.Momentul artistic al celor de la Sound a fost feeric, pur si a reusit sa transmita bunatate, caldura, dragoste, lucruri atat de importante in aceasta perioada a anului.

Ca nota informativa, trebuie sa stii ca grupul Coral Sound a luat fiinţă în anul 1994, ca formaţie corală mixtă a Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. SOUND-ul a adunat în palmaresul sau numeroase deplasări în străinătate, însemnând participări la festivaluri, concursuri şi turnee artistice sau umanitare. Concursurile internaţionale i-au adus trei medalii de aur, două de argint, premii întâi şi premii ale publicului sau premiu pentru cel mai bun dirijor al festivalului. Anul acesta a aniversat 20 de ani de activitate printr-un concert extraordinar la Sala Radio.

In cazul in care ai ratat sambata ocazia de a fi in fata calculatorului, gasesti in galeria video a siteului inregistrarea completa.

Pe acorduri de colinde iti urez sa gasesti diseara sub brad tot ce iti doresti!

Carmen Tirsanoaga

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*