Cel mai mare colaj de desene din Romania dedicat animalelor de companie, intr-un mall din Bucuresti


Asociatia Romana a Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC) organizeaza o intalnire de cafea si Q&A despre realizarea Celui mai mare Colaj de Desene din Romania dedicat animalelor de companie, realizat in 2019. La realizarea acestui eveniment si-au depus efortul 3200 de elevi de la 180 de clase primare din Romania.

Actiunea de realizare a colajului face parte dintr-un amplu program educational derulat la nivel national in 247 de scoli, cunoscut ca ABC-ul Ingrijirii Animalelor de Companie sau PetABC.ro.

Intalnirea are loc sambata, 1 februarie 2020, Gloria Jean’s Coffees, ParkLake Shopping Center (Liviu Rebreanu 4). Gazda evenimentului va fi Secretarul General ARPAC, Gratziela Bahaciu.

Vor fi discutii despre cum a fost realizat acest record national, ce presupune obtinerea unui record mondial, dar si despre ce ar trebui sa stie iubitorii si detinatorii de animale de companie despre ingrijirea responsabila a acestora, in contextul in care se estimeaza ca in Romania traiesc 4.300.000 pisici si 4.000.000 de caini. Totodata, vizitatorii vor putea afla curiozitati si reguli esentiale ale ingrijirii animalelor.  

Colajul va putea fi vazut in perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020 (joi - duminica) in zona Main Square din cadrul centrului comercial. 

 


sursa foto: prwave.ro

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*