"Cats", desfiintat de toti

James Corden nici nu s-a deranjat sa vada filmul in care a jucat


Taylor Swift, Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson, James Corden, Jason Derulo si Rebel Wilson ar fi trebuit sa fie garantia unui succes rasunator, dublata de titlul "Cats" -  un spectacol iconic pe Broadway, cel de-al doilea ca numar de reprezentatii aici si cel de-al patrulea la nivel mondial. Dar nu a fost catusi de putin asa, filmul lansat in luna decembrie 2019 a primit sase premii Zmeura de Aur, care sunt acordate pentru cele mai nereusite prestatii si productii, intre altele, la categoriile "cel mai prost film”, "cel mai prost scenariu” si "cel mai prost regizor” (Tom Hopper). In plus, cu toate ca a avut un buget impresionant (95 - 100 de milioane de dolari), filmul nu numai ca nu "si-a scos banii", dar a mai produs si o gaura de 113 milioane de dolari companiei producatoare Universal.

Andrew Lloyd Webber, legendarul producator al musicalului care a avut premiera pe Broadway in 1982 si care se joaca de atunci cu casa inchisa, a pastrat pana acum o tacere distanta in privinta productiei cinematografice, dar s-a pronuntat, in sfarsit, intr-un interviu pentru "Sunday Times" : "un dezastru".

"Problema cu acest film a fost ca Tom Hopper a decis ca nu vrea sa fie implicat in proiect niciunul dintre cei implicati in spectacolul original”, a spus Webber. „Totul a fost ridicol”. 

Si, cum dupa razboi multi viteji se arata, chiar simpaticul James Corden, care povestea atat de convingator ce fascinant a fost sa lucreze in aceasta mega-productie si ce magie va fi pelicula pentru spectatorii de toate varstele, a marturisit si el, cu nonsalanta, ca nu a vazut niciodata filmul, dar ca a auzit ca "este ingrozitor".

(Sursa foto: Radio Times)

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*