"Casatoreste-te intr-un supermarket'' - protest inedit, in Covasna

"A fost un protest, nu a fost o nunta reala, dar noi, cei din HORCA, nu am putut lucra in timpul pandemiei si ne-am gandit ce putem face, pentru ca intr-un mall sau supermarket pot intra 3.000-4.000 de oameni, dar la noi in restaurant nu pot veni mai mult de 30 de persoane, nu mai spun 200'


Mai multi lucratori din domeniul HoReCa si organizatori de evenimente din municipiul Sfantu Gheorghe au initiat un protest inedit impotriva restrictiilor impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, inscenand o nunta intr-un supermarket din municipiu.

Organizatorii evenimentului au postat fotografii pe Facebook, precum si cateva randuri pentru a-si motiva gestul:

"Casatoreste-te intr-un supermarket. Acolo ai voie. Daca vrei sa-ti unesti destinul cu partenerul tau de viata nu o poti face la restaurante sau in salile special amenajate pentru asta, deoarece sunt inchise, iar organizarea de evenimente este interzisa. Cu toate acestea, poti face oricand acest lucru in orice centru comercial, respectand un set minim de masuri epidemiologice. Am dovedit noi ca se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nunta intr-un centru comercial din Sfantu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasa, mire, preot, martori si fotograf, in plus, ne-am ales si cu o multime de invitati. Muzica nu am cerut, dar am primit. Mentionam ca aceasta reprezentatie a comunitatii noastre nu a fost indreptata impotriva centrelor comerciale, ci mai degraba a avut scopul de a atrage atentia asupra nedreptatilor si inegalitatilor din sistem. Te poti cununa intr-un supermarket, dar ar fi mai bine si mai frumos sa faci acest lucru in spatiile in care toate conditiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar. Speram ca ordinea poate fi restabilita cat mai curand posibil si ca putem primi atat cuplurile indragostite, cat si pe cei indragostiti de gusturile bune". 

Sursa foto: Kovacs - The Castle Restaurant/ Facebook

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*