"Bombardieri" fara frontiere

Incident cu un roman in Liguria


Un cetatean roman de 35 de ani a reusit sa creeze un incident pe urma caruia sa fim din nou aratati cu degetul. Pentru ca face parte dintre cei care considera ca purtarea mastii in locuri publice - in speta, in transportul in comun - este o forma de ingradire a libertatilor civice, omul a vrut sa urce intr-un autobuz din La Spezia (un orasel din Nordul Italiei, cu 90.000 de locuitori) fara masca de protectie, care este obligatorie in asemenea circumstante, insa soferul i-a atras atentia ca acest lucru nu este posibil.

Aflat in stare de ebrietate si foarte nervos, romanul nu a acceptat "jignirea", asa incat a blocat autobuzul in statie si i-a spart luneta, apoi a incercat sa se faca nevazut, dar a fost pus la pamant de un tanar care trecea prin zona si a fost martor la momentul foarte zgomotos, care l-a retinut pana la sosirea carabininierilor.
Dupa ce a fost dus la sediul Politiei, compatriotul nostru va fi cercetat in stare de libertate pentru intreruperea unui serviciu public, deoarece cursa autobuzului a fost intrerupta, precum si pentru daune materiale provocate. 

In provincia Liguria, unde s-a produs acest incident, 9.609 de infectari cu SARS CoV2 au fost raportate pana acum, iar 1.438 de persoane au murit de COVID-19. Purtarea mastii in mijloacele de transport in comun este obligatorie.

(Sursa foto: Flickr)
 

Now playing:

Lucky Rose ft. Yan Etchevary - The Way You Want

Next: Lucky Rose - The Way You Want
player

Week-end Party!

Seara de sambata o dedicam petrecerilor si distractiilor! Mike te pune la dans cu piese alese special pentru tine!

*Titlul albumului*